Válogass 177 lány közül!  
Tisztelt Szexpartner Hirdetőink és Látogatóink!

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy az 1999. Évi LXXV törvény 11. paragrafusa kimondja:

"Tilos írásban, képben vagy hangrögzítő illetve más berendezés útján szexuális szolgáltatást felajánlani, azt hirdetni vagy ilyen cselekményben közreműködni."

Az Asscort.hu szerkesztősége felhívja tisztelt szexpartner Hirdetői figyelmét a fentiek figyelembevételére és egyúttal közli, hogy a honlapon megjelentett szexpartner hírdetések esetében a fentiek tekintetében semmiféle felelősséget nem vállal!

1. A nyilatkozat hatálya és a szabályzat elfogadása

A portál mindenkori használatakor a felhasználó elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a portál Jogi nyilatkozatát és működési szabályzatát, és tudomásul veszi, hogy azt az Üzemeltetők időről időre módosíthatják külön értesítés nélkül. A portál üzemeltetői kijelentik, hogy a portál valamennyi technikai és tartalmi szolgáltatása ezen Jogi nyilatkozat és működési szabályzat hatálya alatt áll. Az üzemeltetők kijelentik, hogy a külön lefektetett Adatvédelmi nyilatkozat ezen Jogi nyilatkozat és működési szabályzat szerves része.

2. A portál szolgáltatásai

A portál elsődleges feladata technikai környezetet biztosítani a portál felhasználói számára, felhasználói tartalom elhelyezése, visszakeresése és bemutatása céljából. A portál üzemeltetői fenntartják a jogot az alkalmas technikai eszközök és megoldások megválasztására, a szolgáltatások ütemezésére, felfüggesztésére vagy végleges megszűntetésére anélkül, hogy vállalnák a felhasználói tartalmak megőrzését. A portál üzemeltetői nem felelősek az adathozzáférés sebességéért, minőségéért, bármilyen adatvesztésért vagy hibás, hiányos adatátvitelért, megjelenítésért.

   
   
Emesecica
   
   
Anna
   
   
Merci
   
   
Vicky
   
   
Gabika
   
   
Barbi
   
   
Lilla
   
   
Linda
   
   
Popókirálynő
   
   
Viki